Percutian ke Hatyai 3 Hari 2 Malam ini bermula dengan RM299 sahaja !

Floating Market di Hatyai

Trip ke Hatyai datang lagi. Kali ini untuk musim cuti sekolah. Kalau yang belum plan nak bercuti ke mana jom ikut trip kami. Hanya RM299/seorang untuk dewasa dan RM250/seorang untuk kanak – kanak.

Hatyai merupakan syurga makanan bagi orang Malaysia. Bukan sekadar sedap malah murah !

Ini itinerary Trip ke Hatyai untuk anda baca. Kita akan bertolak daripada KL Sentral pada pukul 10 malam.

Hari Pertama : Berkumpul di KL Sentral dan bertolak. Dijangka tiba ke sempadan Malaysia – Thailand pada pukul 6 pagi. Korang tidur jer dalam bas puas – puas. Dah sampai Hatyai kita enjoy puas puas. Kang ngantuk lak kan.

Hari Kedua : Pemandu bas akan buat border clearance. Jarak sempadan ke Hatyai tak jauh mana. Lepas settle kat imigresen, kita melawat ke Ladang Lebah, Kem Chang Puak dan Pantai Samila. Lepas tu kita lunch di restaurant (makan adalah perbelanjaan sendiri). Then, dah kenyang kita pergi ke floating market lak. Sini mmg heaven ! Lepas makan malam kita check in hotel . Rehat puas puas sebelum berjalan bebas pada esok hari. Esok kita bagi free & easy program. Time tu korang bebas nak ke mana. Sewa moto sehari dalam rm30 – rm40.

Hari Ketiga – Program Bebas. Nak pergi makan , nak pergi jalan – jalan kat pantai atau apa – apa aktiviti yang korang nak. Balik hotel tidur. 

Hari Keempat – Sarapan dulu. Ada masa sikit lagi sebelum kita bertolak balik ke Kuala Lumpur. Naik bas then stop lunch dulu. Kang lapar pulak dalam bas nanti.

Tarikh Trip ke Hatyai
  • 8 – 11 November 2019 
  • 22 – 25 November 2019
  • 13 – 16 Disember 2019
  • 27 – 30 Disember 2019

Dengan harga RM299 termasuk dengan Hotel 3 Star untuk 2 malam, pengangkutan (bas), full day tour untuk hari kedua serta tour guide ada sekali tau, dan border clearance.

Tidak termasuk – perbelanjaan peribadi, makan dan tiket masuk.

Untuk tempahan sila tekan butang WhatsApp di sebelah kira skrin. Atau boleh hubungi kami di talian 012 – 256 8581 (En. Izzat) 

Jangan lupa kongsi pakej ini kepada rakan – rakan anda yang nak bercuti ke Hatyai 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

Jom Melancong Ke

Leave a Reply

Scroll to Top
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
1
Jom bercuti ke Hatyai. Pilih tarikh anda dibawah.

8 – 11 November 2019
22 – 25 November 2019
13 – 16 Disember 2019
27 – 30 Disember 2019
Powered by