Percutian ke Hatyai 2020 3 Hari 2 Malam RM299 sahaja!

Floating Market di Hatyai

Trip ke Hatyai datang lagi untuk tahun 2020.  Kalau yang belum plan nak bercuti ke mana jom ikut trip kami. Hanya RM299/seorang untuk dewasa. 

Hatyai merupakan syurga makanan bagi orang Malaysia. Bukan sekadar sedap malah murah ! 

Ini itinerary Trip ke Hatyai untuk anda baca. Kita akan bertolak daripada KL Sentral pada pukul 10 malam. 

Hari Pertama

Berkumpul di KL Sentral dan bertolak. Dijangka tiba ke sempadan Malaysia – Thailand pada pukul 6 pagi. 

Korang tidur jer dalam bas puas – puas. Dah sampai Hatyai kita enjoy puas puas. Kang ngantuk lak kan. 

Hari Kedua

Pemandu bas akan buat border clearance. Jarak sempadan ke Hatyai tak jauh mana. 

Lepas settle kat imigresen, kita melawat ke Ladang Lebah, Kem Chang Puak dan Pantai Samila. Lepas tu kita lunch di restaurant (makan adalah perbelanjaan sendiri). 

Then, dah kenyang kita pergi ke floating market lak. Sini mmg heaven ! Lepas makan malam kita check in hotel . 

Rehat puas puas sebelum berjalan bebas pada esok hari. Esok kita bagi free & easy program

Time tu korang bebas nak ke mana. Sewa moto sehari dalam rm30 – rm40. 

Hari Ketiga

Program Bebas. Nak pergi makan, nak pergi jalan – jalan kat pantai atau apa – apa aktiviti yang korang nak. Balik hotel tidur, 

Hari Keempat – Sarapan dulu. Ada masa sikit lagi sebelum kita bertolak balik ke Kuala Lumpur. Naik bas then stop lunch dulu. Kang lapar pulak dalam bas nanti. 

Tarikh Trip ke Hatyai Tahun 2020 (UPDATE 3 Feb 2020)

  • 18 – 21 Januari 2020

  • 7 – 10 Februari 2020

  • 21 – 24 Februari 2020

  • 28 Feb – 2 Mac 2020

  • 12 – 15 Mac 2020 (Cuti Sekolah)

  • 20 – 23 Mac 2020 (Cuti Sekolah) 

Dengan harga RM299 termasuk dengan Hotel 3 Star untuk 2 malam, pengangkutan (bas), full day tour untuk hari kedua serta tour guide ada sekali tau, dan border clearance.

Tidak termasuk – perbelanjaan peribadi, makan dan tiket masuk. 

Untuk tempahan sila tekan butang WhatsApp di sebelah kiri skrin. Atau boleh hubungi kami di talian 012 – 256 8581 (En. Izzat)

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
1
Jom bercuti ke Hatyai. Pilih tarikh anda dibawah.

18 – 21 Januari 2020
7 – 10 Februari 2020
21 - 24 Februari 2020
13 - 16 Mac 2020
28 Feb – 2 Mac 2020
20 – 23 Mac 2020